Viranşehir Belediyesi,Yaban mahallesi'ne bağlı Gezdik sokak'ta yol sorununu gidermek amacıyla 2.5 km stabilize yol yapım çalışması başlattı.
Gönül Belediyeciliği anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Viranşehir Belediyesi, Halkın taleplerine cevap vermeye devam ediyor.
Plan ve program çerçevesinde çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü,Gezdik sokak'ta başlattığı çalışmayı kısa bir sürede bitirmeyi hedefliyor.
Konu ile ilgili olarak Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci," Söz verdiğimiz gibi halkımıza hizmetkar olmaya geldik.Bu anlamda halkımızın ayağına hizmet götürmekle beraber gönüllerine de gireceğiz.Bunun için havaların düzelmesi ile birlikte çalışmalarımıza hız vererek gerek merkez mahallelerde gerekse de kırsal mahallelerimizde yol sorunu bulunan yerlerde çalışma yaparak bu sorunu minimize etmeye çalışacağız.Şimdiden yapacağımız hizmetlerin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum." Diye konuştu.